Indonežani grade fabriku u Inđiji

Indonežanska kompanija "Indoadriatik industri" (Indoadriatic industry) kupila je u inđijskoj industrijskoj zoni građevinsku parcelu površine 50.000 metara kvadratnih, na kojoj će u prvoj fazi graditi fabriku za proizvodnju testenina - nudli pod brendom "Indomi", a pod licencom "Indofud" (Indofood). Vrednost investicije iznosi oko 11 miliona evra, a plan investitora je da započne gradnju na proleće 2014. godine i da ona bude završena početkom 2015. godine. U novoj fabrici bi trebalo da bude zaposleno između 140 i 200 ljudi, a proširenjem proizvodnog kapaciteta planirano je zapošljavanje 140 novih radnika. Svečano potpisivanje ugovora o kupoprodaji zemljišta između kompanije "Indoadriatik industri", koju je osnovala i registrovala kompanija "Salim & Wazaran Group" iz Indonezije, i opštine Inđija biće održano sutra.

Indonežani grade fabriku u InđijiIndonežanska kompanija "Indoadriatik industri" (Indoadriatic industry) kupila je u inđijskoj industrijskoj zoni građevinsku parcelu površine 50.000 metara kvadratnih, na kojoj će u prvoj fazi graditi fabriku za proizvodnju testenina - nudli pod brendom "Indomi", a pod licencom "Indofud" (Indofood).

Vrednost investicije iznosi oko 11 miliona evra, a plan investitora je da započne gradnju na proleće 2014. godine i da ona bude završena početkom 2015. godine, saopštila je opština Inđija.

U novoj fabrici bi trebalo da bude zaposleno između 140 i 200 ljudi, a proširenjem proizvodnog kapaciteta planirano je zapošljavanje 140 novih radnika.

 Svečano potpisivanje ugovora o kupoprodaji zemljišta između kompanije "Indoadriatik industri", koju je osnovala i registrovala kompanija "Salim & Wazaran Group" iz Indonezije, i opštine Inđija biće održano sutra.

Potpisivanju ugovora prisustvovaće ambasador Republike Indonezije u Republici Srbiji Semuel Samson i pokrajinski sekretar za poljoprivredu, vodoprivredu i šumarstvo, Goran Ješić.

Proizvodi "Indomie Nudle" uspešno se prodaju u zemljama bivše Jugoslavije, a u poslednje tri godine i u Srbiji, preko kompanije "Indo Srbija fud" koju je takođe osnovala Salim&Wazaran Group iz Indonezije".

"Indo Srbija fud" je uvoznik i distributer za Srbiju, Makedoniju, Bugarsku i Rumuniju.

Ocenite tekst
Komentari
Prikaži više 
 Prikaži manje
Ostavite komentar

Prijavite se na Vaš nalog


Zaboravili ste lozinku?

Nov korisnik